Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδεύουν Δημήτρης Παπαδημούλης & Παναγιώτης Κουρουμπλής [ΦΩΤΟ]

Στην Αιτωλοακαρνανία βρίσκονται από εχθές ο Αιτωλοακαρνάνας υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στο πλαίσιο συγκεντρώσεων και ομιλιών σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, ύστερα από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 22 Μαρτίου επισκέφθηκαν τον δήμο Ναυπάκτου όπου συνομίλησαν με το Δήμαρχο Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο, τους Αντιδημάρχους καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά.

Στη συνέχεια, συναντήθηκαν με το διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ναυπακτίας Ρήγα Νικόλαο. Ακολούθως είχαν συνάντηση με το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μπέκο Κωνσταντίνο καθώς και το Στρατηγό Δυτικής Ελλάδας Τζουβάρα Αχιλλέα. Παρών και ο πρώην Διευθυντής του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, Σταύρος Καραγκούνης.

Στις 19.00 βρέθηκαν στο Αγρίνιο όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου, και στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», Σταύρος Καμμένος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε «Θέλω να ευχαριστήσω τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τους φίλους της παράταξης, οι οποίοι μέσα από μια δημοκρατική και ανοιχτή διαδικασία με επέλεξαν να είμαι ο πρώτος μεταξύ ίσων για την κατάκτηση και την ανατροπή στο Δήμο Αγρινίου»

Ακολούθησαν οι ομιλίες των δύο υποψηφίων Ευρωβουλευτών με θέμα την «Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Νοσκοκομείο Αγρινίου όπου και συναντήθηκε με τον Διοικητή,τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας καθώς και τον εκπρόσωπο Σωματείου Εργαζομένων και άλλα ιατρικά στελέχη.

Έπειτα επισκέφθηκε,την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου όπου συνομίλησε με τον Υποδιοικητή Ευστάθιο Πετράκη,τον Αξιωματικό Υπηρεσίας Πισιώλη Ευθύμιο και άλλα μέλη.

Ακολούθως,κατά την επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου,συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλοακαρνανίας Ταξίαρχο Δημήτριο Παπαευθυμίου,το Διευθυντή Ασφαλείας Μιχαήλ Τζιακώστα ,το Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, και τον Υποδιοικητή Τμήματος Δημήτριο Ματσούκα.

Τέλος να σημειωθεί ότι σήμερα Σάββατο, 23 Μαρτίου, οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές βρέθηκαν στην Αμφιλοχία ενώ στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου (Ελ. Πολιορκημένων 45) θα ακολουθήσει ομιλία για την ανάγκη προοδευτικών συγκλίσεων γύρω από κοινούς στόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *