Στην Πάργα πραγματοποιήθηκε το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Στην Πάργα του νομού Πρεβέζης πραγματοποιήθηκε το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. 53 τοπικές διοικήσεις απ’ όλη της Ελλάδα και αποστολές από 5 ξένες χώρες έδωσαν το παρών και συζήτησαν για το παρόν και το μέλλον της Ένωσης.

Η τοπική διοίκηση Πρέβεζας ως οικοδεσπότης φρόντισε για την άριστη φιλοξενία και έλαβε τα συγχαρητήρια όλων των συμμετεχόντων. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου φρόντισε να γίνουν επισκέψεις την αρχαία Νικόπολη και το μουσείο της, το Ζάλογγο, το νεκρομαντείο και τις πηγές του Αχέροντα. Τις πόλεις της Πρέβεζας και της Πάργας και το μουσείο ελαιολάδου. Το εθνικό τμήμα φρόντισε για την άρτια διοργάνωση του συνεδρίου και των εργασιών της συνέλευσης.

Την 1η ημέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τον πολιτισμό, τον τουρισμό και την ασφάλεια. Τρεις τομείς που αν δουλευτούν σωστά, μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας και την ευημερία των πολιτών. Την δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της συνέλευσης όπου η τοπική διοίκηση Ακαρνανίας αναδείχθηκε για μια ακόμη χρονιά μέσα στις πιο δραστήριες τοπικές καταλαμβάνοντας της τέταρτη θέση στις δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

Η τοπική διοίκηση συμμετείχε με τριμελή αποστολή αποτελούμενη απ’ τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων κ. Ταμπακέλη Δημοσθένη ως εκπρόσωπο. Το μέλος του Δ.Σ της τοπικής και τέως πρόεδρο κ. Κούτσικο Άγγελο και το μέλος της ελεγκτικής επιτροπής και πρόεδρο της ένωσης αποστράτων κ. Τσούνη Δημήτριο ως παρατηρητές.

Το νέο ραντεβού δόθηκε για το 36ο πανελλήνιο συνέδριο του χρόνου στην Κεφαλονιά, με ακόμη καλύτερο απολογισμό σε δράσεις και εκδηλώσεις προς όφελος των αστυνομικών και της κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *