Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΣτο Αγρίνιο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ.Τσιάρας -Συναντήθηκε με τον Γ.Παπαναστασίου

Στο Αγρίνιο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ.Τσιάρας -Συναντήθηκε με τον Γ.Παπαναστασίου

Τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο  Τσιάρα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου είχε μια εκτενή συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και του παρέδωσε  ενημερωτικό  υπόμνημα με αιτήματα του Δήμου Αγρινίου.

«Στο πλαίσιο επίσκεψης μου στην Αιτωλοακαρνανία έχω την ευκαιρία  να συζητήσω με  τον Δήμαρχο Αγρινίου για  όλα τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.  Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια που κάνουμε συνολικά θα εκτιμηθεί από τους πολίτες κι ενώ βρισκόμαστε σε μια δυσχερή παγκόσμια συγκυρία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κλίμα αισιοδοξίας. Είναι ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να κάνουν τα επόμενα βήματα. Σε μια θεσμική συνεργασία εκτιμώ ότι θα υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιάρας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου ανέφερε σχετικά: “Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Θέλουμε  να αναδείξουμε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας. Θεωρώ ότι είμαστε ένα κομμάτι της χώρας που έχουμε μείνει πίσω στερούμενο  σε μεγάλα έργα υποδομής  όπως  ανέφερα και  στον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού Βασίλη Φεύγα.  Η συνεργασία της κεντρικής εξουσίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ζητούμενο,  σεβόμενοι πάντα το θεσμικό μας ρόλο».

Τον κ. Τσιάρα συνόδευαν οι βουλευτές Κώστας Καραγκούνης, Σπήλιος Λιβανός, ο   υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ  Βασίλης Φευγας, οι πολιτευτές Γεωργία Μπόκα  και Θανάσης Παπαθανάσης.

#ΝΕΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΟΝ FACEBOOK

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ