Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαΣτο Μεσολόγγι ο Αλέξης Τσίπρας -Θα συναντηθεί με ελαιοπαραγωγούς & αλιείς της...

Στο Μεσολόγγι ο Αλέξης Τσίπρας -Θα συναντηθεί με ελαιοπαραγωγούς & αλιείς της περιοχής

Στο Μεσολόγγι θα βρεθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο επισκέψεων που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την πόλη του Μεσολογγίου για την ανάδειξη των θεμάτων αλιείας και με βάση αυτό θα συναντηθεί με αλιείς της ευρύτερης περιοχής στο Διβάρι της Κλείσοβας.

Αρχικά θα επισκεφθεί το τμήμα Ζωϊκής Παραγωγής  Αλιείας – Υδατοκαλλιεργειών του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι. Στην συνέχεια θα μεταβεί στον Κήπο των Ηρώων στις 11:30πμ  και θα καταθέσει στεφάνι αποδίδοντας φόρο τιμής στον Τύμβο πεσόντων και θα ξεναγηθεί στον χώρο.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τους αλιείς της ευρύτερης περιοχής και θα συνομιλήσει μαζί τους για τα θέματα του κλάδου.

Μάλιστα θεώρησε επιβεβλημένο γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής να διαθέσει χρόνο από το πρόγραμμα του ώστε να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους ελαιοπαραγωγούς της ελιάς Καλαμών για το μείζον θέμα που έχει προκύψει και μαστίζει την περιοχή.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

11:00  Επίσκεψη στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Μεσολόγγι.

11:45  Κατάθεση στεφάνου στον “Κήπο των Ηρώων”.

12:30  Συνάντηση με αλιείς του νομού Αιτωλοακαρνανίας στα Διβάρια της Κλείσοβας.

14:00  Συνάντηση με παραγωγούς βρώσιμης ελιάς στο Χαλίκι Αιτωλικού.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ