Στο Μεσολόγγι ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής

Στο Μεσολόγγι, την πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον δήμαρχο Μεσολογγίου Κ. Λύρο.

Κατά την συνάντηση οι δύο άνδρες συζήτησαν για θέματα  που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αφοροούν ταυτόχρονα και  τον Δήμο  Μεσολογγίου, όπως είναι το πρώην στρατόπεδο «Χρήστος Καψάλης» όπου σήμερα στεγάζει υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ, αλλά και η επαναφορά σε πλήρη λειτουργία του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων.

Ο δήμαρχος παρέδωσε στον κ. Σταφανή το σχετικό υπόμνημα προς τον υφυπουργό, το οποίο μάλιστα συνοδευόταν από πλήρη αποτύπωση του κτηρίου και των χώρων του (χάρτες).

Παράλληλα ζήτησε να παραχωρηθεί το  σύνολο του πρώην στρατοπέδου στο Δήμο, ούτως ώστε ν’ αξιοποιηθεί και να μετατραπεί, όπως ο ίδιος ανέφερε “σε ένα δυναμικό χώρο που θα εξυπηρετήσει πολλαπλές δραστηριότητες, αναπτυξιακού περιεχομένου”. Για πληρέστερη ενημέρωση, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου συνόδευσε στη συνέχεια  τον Υφυπουργό στο πρώην στρατόπεδο.

«Με τον κ. Υφυπουργό είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση. Ελπίζω στην θετική ανταπόκριση του Υπουργείου» τόνισε χαρακτηριστικά, μετά τη συνάντηση του με τον υφυπουργό ο δήμαρχος Μεσολογγίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *