Στο τελικό στάδιο η παραχώρηση της χρήσης των τεχνητών λιμνών της ΔΕΗ στην Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι

Η παραχώρηση της χρήσης των τεχνητών λιμνών της ΔΕΗ στην Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι για την προπόνηση των μελών της και για τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων βρίσκεται στο τελικό στάδιο, έκανε γνωστό ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι χρησιμοποιούσε επί 25 χρόνια την τεχνητή λίμνη του υδροηλεκτρικού σταθμού Στράτου ως ομοσπονδιακό κέντρο, τόσο για την προπόνηση των προεθνικών και εθνικών ομάδων, όσο και για τη διεξαγωγή των πανελληνίων πρωταθλημάτων και διεθνών αθλητικών γεγονότων.

Η διοίκηση της ΔΕΗ ζήτησε πρόσφατα έναν ακριβέστερο προσδιορισμό των ορίων της ευθύνης της στις περιπτώσεις παραχώρησης της χρήσης των λιμνών και σε ενδεχόμενο ατύχημα ή ζημία, κάτι που εξασφαλίστηκε με την κατάθεση από τον Γιώργο Βαρεμένο και την υπερψήφιση από την ολομέλεια της Βουλής σχετικής τροπολογίας. Και, πλέον, η όλη διαδικασία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, ενώ μέχρι τότε οι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις λίμνες για τις δραστηριότητές τους.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *