Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΣε εξέλιξη οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε εξέλιξη οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Πάνω από 90.000 ψηφοφόροι έχουν ήδη προσέλθει στις εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις οκτώ το βράδυ και σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα αποτελέσματα για το 50% των ψήφων αναμένεται να έχουν γίνει γνωστά λίγο μετά τις εννέα, ενώ τα τελικά κατά τις 10 με 10 και μισή απόψε.

Έχουν οριστεί 570 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα. Και όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι εφόσον με βάση τα αποψινά αποτελέσματα απαιτηθεί δεύτερος γύρος, αυτός θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Πού ψήφισαν οι υποψήφιοι πρόεδροι

-Η Εφη Αχτσιόγλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου (Εκθεσιακός χώρος Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1).

-Ο Στέφανος Κασσελάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα επίσης στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου.

-Ο Νίκος Παππάς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καισαριανής (Δημαρχείο Καισαριανής, αίθουσα εκδηλώσεων, Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας.

Στέφανος Τζουμάκας άσκησε το δικό του εκλογικό δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας (Σχολικό Συγκρότημα Αγίου Νικολάου, Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου 175).

-Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό Κέντρο Νέας Ιωνίας (1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, Κρήτης 77, Νέα Ιωνία).

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ