Συναντήσεις Κλαδικής Ομοσπονδίας Κομμωτών με βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας

Ο θεσμός της εκπαίδευσης και η ανάγκη αναβάθμισης των σπουδών των τμημάτων ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της πρόσφατης συνάντησης του Βουλευτή  Ν.Αιτωλοακαρνανίας του ΚΙΝΑΛ και Υπεύθυνου της ΚΤΕ Παιδείας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο με τους εκπροσώπους της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας(Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε). Στη διάρκεια της συνάντησης η Πρόεδρος Μαρία Σωτηροπούλου και ο Ταμίας Ιωάννης Διονυσόπουλος φρόντισαν να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος της Κομμωτικής στην εκπαίδευση και επιπλέον συζητήθηκαν οι διαφορές που παρατηρούνται στο εκπαιδευτικό πλαίσιο των Κομμωτών σε Ευρωπαϊκό και Ελληνικό επίπεδο.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε συναντήθηκαν με τη Βουλευτή του νομού Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου και Βουλευτή και Β΄ Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, στους οποίους και εξέφρασαν τις σκέψεις τους για τις πολιτιστικές δράσεις που ετοιμάζεται να υλοποιήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Κλαδική Ομοσπονδία με σκοπό να δώσουν νέα πνοή και εξέλιξη στον Κομμωτικό Κλάδο.

Τέλος, η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την Πρόεδρο Μαρία Σωτηροπούλου και τον Ταμία Ιωάννη Διονυσόπουλο να έρχονται σε συζήτηση με τον Βουλευτή Α΄ Αθηνών και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο. Στο διάλογο που αναπτύχθηκε η Πρόεδρος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της σχετικά με τα προβλήματα στα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο Κλάδος της και κυρίως τη διακίνηση των επαγγελματικών προϊόντων σε χώρους λιανικής πώλησης, γεγονός που βλάπτει τα οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά συμφέροντα των μελών της Ομοσπονδίας. Ο κ.Λοβέρδος τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί.

Η συζήτηση σχετικά με τα επαγγελματικά προϊόντα συνεχίστηκε και με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραγκούνη, τον οποίο και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως η Πρόεδρος Μαρία Σωτηροπούλου καθώς ήταν αξιοσημείωτη η βοήθεια και οι συμβουλές του, στηριζόμενος στις νομικές του γνώσεις.

Ολοκληρώνοντας της επίσκεψη τους στην Βουλή των Ελλήνων οι εκπρόσωποι της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε ξεναγήθηκαν από τον Γεώργιο Γεωργίου στη βιβλιοθήκη η οποία διαθέτει μια πολύτιμη συλλογή εφημερίδων και χειρογράφων. Επιπλέον εντός του Κοινοβουλίου στον πρώτο όροφο, πίσω από τα δημοσιογραφικά έδρανα παρατήρησαν το κουρείο της Βουλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *