Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΔυτική ΕλλάδαΣυνάντηση Φαρμάκη με Καρβέλη -Συζήτησαν και για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου

Συνάντηση Φαρμάκη με Καρβέλη -Συζήτησαν και για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου

Τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Το πλαίσιο της συζήτησης κάλυψε πολλά ζητήματα που αφορούν τις υγειονομικές δομές της 6ης ΥΠΕ, μεταξύ των οποίων και τις διαδικασίες αναδιαμόρφωσης τμημάτων του παλαιού κτιρίου του Νοσοκομείου Αγρινίου, έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Στη συζήτηση επαναδιατυπώθηκε η πρόθεση τόσο της 6ης ΥΠΕ όσο και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για εντατικοποίηση των διαδικασιών ώστε το έργο να δημοπρατηθεί το συντομότερο δυνατό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ημερών, ο κ. Καρβέλης συνάντησε στο γραφείο του στελέχη του Τομέα ΕΚΑΒ Αγρινίου, οι οποίοι στη συζήτηση που είχαν για το θέμα του παλαιού νοσοκομείου, έλαβαν τη διαβεβαίωση του Διοικητή, ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες προκειμένου να γίνει η μετεγκατάσταση του Σταθμού ΕΚΑΒ Αγρινίου. Οι χώροι του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου θα έχουν και άλλες λειτουργίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στην προγραμματική σύμβαση.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ