Συνεδριάζει δια περιφοράς την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, θα διεξαχθεί “διά περιφοράς”, την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 με ώρα λήξης 12:00, για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση της με αριθ. 165/2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με τίτλο: «Προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα και ρυθμίσεις αύξησης του χώρου για την εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης για την αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοΐού COVID – 19 σύμφωνα με το άρθρο 60  του N. 4795/2021». [Εισηγητής: Κωστακόπουλος Νικόλαος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου] Στο θέμα αυτό συμμετέχει και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμου κ. Αγγελόπουλος Φώτιος με δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).
  2. Τροποποίηση της αριθ. 7/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου: Ορισμός υπαλλήλων του Δήμου μας για την διαχείριση με την υπογραφή τους Τραπεζικών λογαριασμών που τηρούνται στην Τράπεζα Πειραιώς, υποκατάστημα Θέρμου, (ανάληψη & κατάθεση ποσών, έκδοση επιταγών κ.λ.π.). [Εισηγητής: Κότσαλος Κων/νος, Αντιδήμαρχος]
  3. Αναμορφώσεις προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021. [Εισηγητής: Κότσαλος Κων/νος, Αντιδήμαρχος]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *