Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΣυνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου (δια περιφοράς)

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου (δια περιφοράς)

Τακτική διά περιφοράς” Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020, με ώρα λήξης 11:00 π.μ., για λήψη απόφασης βάσει των συνημμένων σχετικών εντύπων, (“Έντυπο ψηφοφορίας θεμάτων” και “Έντυπο οδηγιών”), στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 1. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Θέρμου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση της δράσης: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ».
 2. Ορισμός αντιπροσώπων του Δήμου Θέρμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
 3. Έγκριση Σχεδίου Αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξ αιτίας δασικών πυρκαγιών με την κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ» του Δήμου Θέρμου.
 4. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (ΤΠΣ)» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
 5. Έκφραση ευχαριστιών στην κ. Ερασμία χα Λάμπρου Λόη και  στον κ. Κοσμά Λόη του Λάμπρου  για την δωρεά ακινήτου- Κατάστημα Ισογείου Ορόφου στην Κοινότητα Θέρμου.
 6. Έκφραση ευχαριστιών στον κ. Νικόλαο Δόλκα για αποδοχή δωρεάς ακινήτου στην περιοχή “Κόσσυφα” Κοινότητας Λευκού για εγκατάσταση Παιδικής Χαράς.
 7. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 67.703,53 € που αφορά έκτακτη επιχορήγηση από το ΥΠΕΣ για κάλυψη εκτάκτων και επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την εμφάνιση του COVID-19 και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2020.
 8. Επιχορήγηση Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αναμόρφωση προϋπολογισμού για κάλυψη δαπάνης ηλεκτροδότησης και εγκατάσταση συστήματος συναγερμού στο κτίριο του Νέου Λυκείου.
 9. Κατανομή πίστωσης 13.899,12 στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων {B΄ κατανομή 2020}.
 10. Αναμορφώσεις  προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020.
 11. Έγκριση της αριθ. 81/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής: «Έγκριση κατάστασης οικονομικής ενίσχυσης απόρων δημοτών για το έτος 2020».
 12. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 13. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 14. Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής (παρ. 6 αρθ. 199 ν. 3463/06) για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν αξία.
 15. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Υποδομές αντιπλημμυρικής προστασίας για πρόληψη καταστροφών από θεομηνίες σε Τοπικές Κοινότητες και στην έδρα του Δήμου».
 16. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Τοπικών Κοινοτήτων Μυρτιάς και Αγίας Σοφίας για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας».
 17. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του έργου “Αποκατάσταση ζημιών εσωτερικής οδοποιίας των οικισμών του Δήμου Θέρμου από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 31-1 της 1-2, 2-2- του 015”.
 18. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του έργου “Βελτίωση υποδομών οδοποιίας και αντιπλημμυρικής προστασίας Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Θέρμου”.
 19. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του έργου “Επέκταση δικτύου ομβρίων για βελτίωση της αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης του Θέρμου του Δήμου Θέρμου”.
 20. Έγκριση της 105/2020 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα “Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού από 1-1-2020 έως 31-3-2020”.
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ