Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΕπίκαιραΣυνέντευξη Γιώργου Καλλιακμάνη για την αύξηση της εγκληματικότητας στον δημοσιογράφο Βασίλη Πανόπουλο...

Συνέντευξη Γιώργου Καλλιακμάνη για την αύξηση της εγκληματικότητας στον δημοσιογράφο Βασίλη Πανόπουλο στον energy 94.2

Αποκλειστική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό energy 94.2 και στην εκπομπή «ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ» του δημοσιογράφου Βασίλη Πανόπουλου παραχώρησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και αναπληρωτής γραμματέας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στον τομέα Προστασίας του Πολίτη.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καλλιακμάνης έλκει την καταγωγή του από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα το Αγρίνιο.

Μίλησε για τις βασικές αιτίες που οδήγησαν στην αύξηση της εγκληματικότητας καθώς και για τον ρόλο της αστυνομίας στην αντιμετώπιση αυτής της εγκληματικότητας.

Επίσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε αύξηση της εγκληματικότητας τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά.

-Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη του Γιώργου Καλλιακμάνη στον energy 94.2 και στην εκπομπή «ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ» του δημοσιογράφου Βασίλη Πανόπουλου.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ