Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδαTechnical Annals: Επανεκδίδεται το επιστημονικό περιοδικό της κοινότητας των μηχανικών

Technical Annals: Επανεκδίδεται το επιστημονικό περιοδικό της κοινότητας των μηχανικών

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας προχώρησε στην έκδοση διεθνούς επιστημονικού περιοδικού για την πρόοδο στις επιστήμες των μηχανικών.

Πρόκειται για μια νέα εκδοτική προσπάθεια που το ΤΕΕ αναλαμβάνει ξανά, βασισμένο στην παράδοση που είχαν καθιερώσει παλαιότερα οι εκδόσεις των Τεχνικών Χρονικών, της επιστημονικής έκδοσης του ΤΕΕ με ιστορία δεκαετιών. Η έκδοση θα είναι πλέον αποκλειστικά ηλεκτρονική, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και φιλοδοξεί να αποτελέσει βήμα γόνιμου επιστημονικού διαλόγου και διάχυσης της επιστημονικής προόδου.

Η σελίδα του περιοδικού είναι: https://ejournals.epublishing.ekt.gr/index.php/ta

Για την έκδοση του περιοδικού, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, σεβασμό και προσήλωση στην ιστορία του ΤΕΕ, στο μέλλον του επιστημονικού ρόλου του Επιμελητηρίου και στο έργο των Ελλήνων Μηχανικών συνολικά, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας προχωρά στην έκδοση διεθνούς επιστημονικού περιοδικού. Μετά από αρκετά χρόνια χωρίς τακτικές επιστημονικές εκδόσεις, λόγω της ιδιαίτερης οικονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά έχοντας ως εφόδιο της ιστορίας μας τα ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ, που εκδίδονταν από το ΤΕΕ για δεκαετίες, αναλαμβάνουμε ξανά να δώσουμε ένα ακόμη επιστημονικό βήμα στην κοινότητα των Μηχανικών».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ