Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΘερμό & εγκάρδιο το κλίμα στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΑΜΚΕ...

Θερμό & εγκάρδιο το κλίμα στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΑΜΚΕ “Αγριωνίς Γαία”

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Α.Μ.Κ.Ε. “Αγριωνίς Γαία” στον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου.

Η πρόεδρος κα. Βίκυ Αγγέλη ανέφερε στο λόγο της, τους σημαντικούς σταθμούς της “Αγριωνίς Γαία” μετά τον αγώνα της συγκρότησης της, το πρώτο Τουριστικό Ημερολόγιο και την σύνθεση του για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναφέρθηκε επίσης και στα ημερολόγια που προδέφερε η ΑΜΚΕ  “Αγριωνίς Γαία” στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγρινίου αλλά και στην υπόσχεση που δόθηκε και πραγματοποιήθηκε πολύ σύντομα με την συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, να εμπλουτίσουν με βιβλία  τις βιβλιοθήκες των σχολείων αλλά και να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές για το Περιβάλλον.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αγρινίου, τους βουλευτές και τον Περιφερειάρχη για την στήριξη τους καθώς και τον πρόεδρο του ΚΟΙ.ΠΑ κ.Γ.Βασιλείου για την παραχώρηση του χώρου ούτως ώστε να μπορούν να έχουν σήμερα “το σπίτι τους” οι Πολιτιστικοί & Αθλητικοί Σύλλογοι Δήμου Αγρινίου.

Τέλος να σημειωθεί οτι στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Γ.Παπαναστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης  κ.Λ.Δημητρογιάννης, η υποψήφια Βουλευτής κα.Χ.Σταρακά, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, Πολιτιστικοί Σύλλογοικαι και φίλοι της Α.Μ.Κ.Ε. “Αγριωνίς Γαία”.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ