Θλίψη στη Σαργιάδα Αγρινίου για τον πρόωρο χαμό του Θανάση Στάϊκου

Θλίψη στη Σαργιάδα Αγρινίου προκάλεσε η είδηση του θανάτου του  Θανάση Στάϊκου  που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τρίτη 25 Αυγούστου, στη Φραγκόσκαλα Σαργιάδας στις 5:30 μμ,  στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 5 μ.μ ενώ η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο Σαργιάδας.

Nα σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης σε φωτοβολταϊκό πάρκο στη Γουριά Μεσολογγίου.

Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαργιάδας ανέφερε για τον άδικο θάνατο του Θανάση Στάϊκου:

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές μπροστά στην οδύνη μας για τον αδοκητο χαμο του συγχωριανού μας Αθανασίου Σταικου. Έφυγες στην καλύτερη ηλικία που θα χαιροσουν μαζί με την σύζυγο σου, τα βλαστάρια σας. Θα θεριζατε τους κόπους μιας ζωής. Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές. Θα προσπαθήσουμε να συμπαρασταθούμε στο βαρύ πένθος της οικογενείας σου, σαν να είναι δικη μας οικογένεια»

Συλλυπητήρια από τον Σύλλογο Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων νομού Αιτωλοακαρνανίας

«Μετά βαθύτατης λύπης πληροφορηθήκαμε χτες το απόγευμα, ημέρα Δευτέρα, τον άδικο χαμό του νεαρού ηλεκτρολόγου Στάικου Αθανασίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία που υπέστη κατά τη διάρκεια έργων συντήρησης σε φωτοβολταϊκό πάρκο, στην περιοχή Γουριά Μεσολογγίου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Έργων Νομού Αιτ/νιας «Ο ΘΑΛΗΣ» κ. Σελεβίστας Κωνσταντίνος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Για ακόμη μία φορά επισημαίνουμε τους κινδύνους που εγκυμονεί η ενασχόληση με το ηλεκτρικό ρεύμα, είτε πρόκειται για επαγγελματίες συναδέλφους, είτε για ερασιτέχνες πολίτες, όταν δεν εφαρμόζονται πιστά οι βασικοί κανόνες και δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ζωής.

Τέλος, αναμένουμε η επιθεώρηση εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) κι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν τα αίτια και τις συνθήκες του τραγικού ατυχήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *