Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΤο ΔΣ της ΔΕΥΑ Αγρινίου έκοψε την αντιμισθία του αντιπροέδρου Κ.Κιτσοπάνου

Το ΔΣ της ΔΕΥΑ Αγρινίου έκοψε την αντιμισθία του αντιπροέδρου Κ.Κιτσοπάνου

Την διακοπή της αντιμισθίας του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Αγρινίου, κ. Κ. Κιτσοπάνου, αποφάσισε το Δ.Σ σε πρόσφατη συνεδρίασή του.

Το σχετικό αίτημα υπέβαλε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου, κ. Γιάννης Φαρμάκης, ο οποίος ουσιαστικά πρότεινε να περαιωθεί η απασχόληση του μέλους του ΔΣ κ. Κιτσοπάνου Κωνσταντίνου από την 1η Νοεμβρίου του 2023 και να γίνει διακοπή της σχετικής αντιμισθίας, που να σημειωθεί ότι είναι ίση με το 50% του ποσού αντιμισθίας του δημάρχου.

Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε, όπως ειπώθηκε στη συνεδρίαση, δεδομένου των πραγματικών αναγκών των δυνατοτήτων της ΔΕΥΑ αλλά και των συνθηκών όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί σήμερα αλλά και της διαπίστωσης, ότι αφενός δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη μέλους του διοικητικού Συμβουλίου που να έχει πλήρη απασχόληση στην επιχείρηση και αφετέρου η ανάγκη ενίσχυσης του τεχνικού προγράμματος και των λειτουργικών εξόδων της ΔΕΥΑ.

Παράλληλα αποφασίστηκε το ποσό που θα προκύψει από αυτή τη διακοπή της αντιμισθίας να μεταφερθεί στο τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΥΑ και στην κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της επιχείρησης.

Να σημειωθεί ότι ο μόνος που καταψήφισε το αίτημα ήταν ο κ. Κιτσοπάνος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ. Φαρμάκης, όπως ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα,  κατέθεσε μήνυση στον κ. Κιτσοπάνο σχετικά με το θέμα του μηχανισμού παρακολούθησης που βρέθηκε στη ΔΕΥΑΑ.

Συγκεκριμένα ο κ. Φαρμάκης στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ανέφερε πως έχει καταθέσει μήνυση στον κ. Κιτσοπάνο (μετά την κατά αγνώστου μήνυση) αφού θεώρησε  ότι έπρεπε να στραφεί “στο πρόσωπο του κυρίου αντιπροέδρου προκειμένου ως χρήστης να συγκεντρωθεί η έρευνα προς αυτό το πρόσωπο και όχι να πλανάται στην κατά αγνώστου μήνυση”. Αυτό φυσικά έγινε αφού, όπως υποστήριξε ο κ. Φαρμάκης, ενημερώθηκε από τον κ. Κιτσοπάνο ότι χρησιμοποιούσε τον μηχανισμό παρακολούθησης «ως φορτιστή».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ