Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΤον Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας επισκέφθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου

Τον Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας επισκέφθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αγρίνιο.

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αγραφιώτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Ρώσσας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ειρήνη Κουκοπούλου ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη για τις δράσεις του Συλλόγου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν τα εξής:

  1. Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου να καθιερωθεί ο Ευαγγελιστής Λουκάς, ο Ιατρός ως προστάτης των ιατρών μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.
  2. Ο πρώτος εορτασμός να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:30’ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου με ομιλητή τον Καθηγητή Χειρουργικής, πρωτοπρ. Δημήτριο Λινό, σύμφωνα με πρόγραμμα που θα καταρτισθεί και θα ανακοινωθεί.
  3. Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου να επιμελούνται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο εκπομπή με ιατρικά θέματα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως 106,3 FM.
  4. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου να συμμετέχει κάθε χρόνο με εκδηλώσεις στο ετήσιο εορταστικό πρόγραμμα των «Χριστοφορείων».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ