Τρεις οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ(μ-λ) στην Αιτωλοακαρνανία

Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογές με τρεις υποψηφίους βουλευτές, όπως τονίζει σε ανακοίνωση του, για να προβάλει το δρόμο της οργάνωσης, της αντίστασης και του αγώνα.

Στην Αιτωλοακαρνανια υποψήφιοι  είναι ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, o ΚΑΤΣΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και η ΛΩΛΗ ΕΛΕΝΗ.

Μάλιστα την Τετάρτη κλιμάκιο με τους υποψήφιους περιοδεύει στην Ναύπακτο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει σ’ αυτές τις εκλογέςγια να προβάλει το δρόμο της οργάνωσης, της αντίστασης και του αγώνα. Για να υποστηρίξει ότι ο λαός δεν πρέπει να εγκλωβιστεί σε νέες αυταπάτες και σε διλήμματα, για το ποιος θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να υλοποιεί την άγρια επίθεση στα δικαιώματά του. Ποιος θα εκχωρεί με τον πιο υποτακτικό τρόπο το λαό και τη χώρα στις ορέξεις των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών.

Γιατί, η πολιτική της επόμενης κυβέρνησης (όποια κι αν είναι αυτή) έχει ήδη προσδιοριστεί από τα δεσμά των μνημονιακών νόμων, που όλοι οι επίδοξοι «σωτήρες» έχουν ψηφίσει. Έχει ήδη αποφασιστεί από την Κομισιόν και τις κυβερνήσεις των ιμπεριαλιστικών κρατών που κάνουν κουμάντο στην ΕΕ. Έχει υποδειχθεί από το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο, τη λεγόμενη «επιχειρηματικότητα», στο όνομα της οποίας ορκίζονται ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ κλπ. Και πάνω απ’ όλα έχει γραφτεί με το αιματοβαμμένο χέρι των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που σχεδιάζουν και υλοποιούν πολεμοχαρή πλάνα στην περιοχή, και απαιτούν την υποταγή όλων των δυνάμεων του συστήματος.

Το δίλλημα επομένως για το λαό μας είναι, το αν και πόσο θα βγει ενισχυμένη μέσα από αυτήν την εκλογική μάχη η κατεύθυνση της πάλης, της λαϊκής οργάνωσης και της αντιπαράθεσης, δηλαδή η κατεύθυνση της υπεράσπισης των στοιχειωδών δικαιωμάτων του λαού στη ζωή, τη δουλειά, την περίθαλψη, τη μόρφωση, τη δημοκρατία.

Αυτήν την κατεύθυνση υποστηρίζει σθεναρά το ΚΚΕ(μ-λ), αυτήν την κατεύθυνση θεωρούμε ότι ενισχύει και η υποστήριξη-ψήφιση των συνδυασμών του”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *