Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΒ. Φωτάκης: «Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη»

Β. Φωτάκης: «Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη»

Επειδή στον πυρήνα των ιδεών μου είναι η οικογένεια, τιμώντας τους γονείς και ειδικά ΕΚΕΙΝΟΝ είτε χάνοντας είτε κερδίζοντας στην οικογένεια και στους φίλους θα γυρνούσα!

Αντέξαμε, άντεξα και δόξα τω θεώ είμαστε εδώ… για να παλεύουμε για τα πιστεύω μας και τις αξίες μας, με σύνεση και αξιοπρέπεια.

Ευχή μου όταν ξεπεζέψω να είναι η αγάπη του κόσμου κληρονομιά περηφάνιας για τους γιούς μου.

Υπάρχει μπροστά μας μια δύσκολη αυτοδιοικητική θητεία, υπάρχουν δυνάμεις όμως που μπορούν να συγκλίνουν και να αποτελέσουν μέρος του μετώπου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για την εκτίμηση στο πρόσωπό μου, μου δείξατε έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας.

Ως Νέα δημοτική Αρχή οφείλουμε να στοχεύσουμε στη δομική αναδιοργάνωση του Δήμου. Επιδίωξή μας; Να καταφέρουμε να κερδίσουμε το δικαίωμα να αντικρίζουμε τους δημότες στα μάτια.

Μοναδική μου δέσμευση, ως εκλεγμένος ξανά με την ψήφο σας Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γ.Παπαναστασίου, να συνεχίσω να τηρώ τις αρχές, τις αξίες αλλά και τα πιστεύω μου ακέραια και ξεκάθαρα, όπως έκανα μέχρι σήμερα….χωρίς υπεκφυγές και αναστολές.

Με μοναδικό γνώμονα το σεβασμό, την ειλικρίνεια και την βοήθεια στον συνάνθρωπό μας, ανεξάρτητα από ιδεολογίες και κόμματα. Δεν περισσεύει κανείς.

Φωτάκης Φ. Βασίλειος

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ