Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΒασίλης Φεύγας: Μη αναμενόμενο αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν ήρθε...

Βασίλης Φεύγας: Μη αναμενόμενο αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου

Μη αναμενόμενο για τη Νέα Δημοκρατία χαρακτήρισε το ποσοστό του 28,31% που συγκέντρωσε στις Ευρωεκλογές, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος, Βασίλης Φεύγας.

Μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη, παραδέχτηκε ότι το γεγονός ότι περίπου ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη στην κυβέρνηση, αποτελεί μήνυμα που δείχνει ότι οι πολίτες απαιτούν ρεαλιστικές και άμεσες λύσεις στα προβλήματά τους, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «δεν είναι και το τέλος του κόσμου».

Ο κ. Φεύγας στη συνέντευξη του επεσήμανε ότι: «Η ΝΔ εξακολουθεί να είναι πρώτο κόμμα και με μεγάλη διαφορά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ψάξουμε σε βάθος τα αίτια και να διορθώσουμε με νέες πολιτικές, ενδεχομένως και με νέα πρόσωπα, λάθη, παραλείψεις και αστοχίες ή να επιταχύνουμε το κυβερνητικό μας έργο.

Όσοι απείχαν από τις Ευρωεκλογές τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να δουν από εμάς περισσότερα, κυρίως να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Το μήνυμα των ψηφοφόρων που επέλεξαν να μην πάνε στην κάλπη ήταν ότι επιθυμούν  σταθερότητα στη χώρα με τη ΝΔ στην κυβέρνηση. Δεν υπήρξε μετατόπιση του εκλογικού σώματος της ΝΔ προς άλλα κόμματα. Έχουμε καθαρά τρία χρόνια μπροστά χωρίς εκλoγικές αναμετρήσεις προκειμένου να διορθώσουμε ότι χρειάζεται».

Σχετικά με την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ο κ. Φεύγας ανέφερε ότι: «Θα γίνει όταν θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το που οφείλεται το αποτέλεσμα.

Πάντοτε συζητάμε στη Νέα Δημοκρατία. Ο πρωθυπουργός γνωρίζει τι είδους διορθώσεις χρειάζεται να γίνουν σε πρόσωπα αλλά κυρίως σε πολιτικές οι οποίες θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Φυσικά και τα πρόσωπα παίζουν το ρόλο τους. Ο πρωθυπουργός θα κρίνει πότε θα γίνει κι αν θα γίνει ανασχηματισμός. Όλα θέλουν το χρόνο τους».

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ