Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑθλητικάΒραβεύσεις & κοπή βασιλόπιτας για την Ακαδημία Θέρμου

Βραβεύσεις & κοπή βασιλόπιτας για την Ακαδημία Θέρμου [ΦΩΤΟ]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο “Θέρμιος Απόλλων” η χοροεσπερίδα της Ακαδημίας Θέρμου, όπου παρουσία πλήθος κόσμου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της Ακαδημίας και βραβεύτηκαν προπονητές,  ποδοσφαιριστές & παράγοντες του αθλητισμού.

Η εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ξεκίνησε με ομιλία του Διδάκτωρα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Μανώλη Μπιρμπίλη με θέμα “Μύθοι και Πραγματικότητα της Αθλητικής Διατροφής στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία”.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από το Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα, τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου κ. Θεόδωρο Κασόλα και τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτη Παπαχρήστο.

Στη συνεχεία ακολούθησαν οκτώ βραβεύσεις:

– Η 1η βράβευση στον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτη Παπαχρήστο από τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Θέρμου Αλέκο Σιαδήμα.

– Η 2η στον Ιδρυτή και πρώτο Πρόεδρο της Ακαδημίας Θέρμου Παρασκευά Κουτσούμπα από το Δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα.

– Η 3η στον Ιδρυτή και πρώτο Πρόεδρο του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα Αριστείδη Καραγιάννη από τον προπονητή της Ακαδημίας Θέρμου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής Φώτη Αγγελόπουλο.

– Η 4η στον Πρόεδρο του Απόλλωνα Θέρμου 1957 Γιάννη Παπαθανασόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Κώστα Κωνσταντόπουλο.

– Η 5η στον Ιδρυτή και Πρόεδρο της Αναγέννησης Θέρμου Κωνσταντίνο Μαραγιάννη από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Θέρμου Κωνσταντίνο Παπαθανασόπουλο. Ο Κωνσταντίνος Μαραγιάννης ήταν στην εκδήλωση, όμως ζήτησε το βραβείο να παραλάβει ο αρχηγός της Αναγέννησης Θέρμου Αρίμνηστος Ραχούτης.

– Η 6η στον Προπονητή αναπτυξιακών ηλικιών της ΠΑΕ Παναιτωλικός Αλέξανδρο Ρήγααπό τιν Επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θέρμου Θεόδωρο Κασόλα.

– Η 7η στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ Θεοδόση Κόκκοτο από το Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Λαυράνο.

– Η 8η στην αρχηγό της γυναικείας ομάδας Μεσολόγγι 2008 Μαρία Γρομητσάρη από την Αντιδήμαρχο Θέρμου Ιωάννα Καλημέρη.

Επίσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας Θέρμου και έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας.

Πηγή Φώτο: FB/ Ακαδημία Θέρμου

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ