Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΥποψήφιος με τον Νίκο Καζαντζή ο Βασίλης Ζαχαράκης

Υποψήφιος με τον Νίκο Καζαντζή ο Βασίλης Ζαχαράκης

Την υποψηφιότητα του, με τον συνδυασμό του Νίκου Καζαντζή “Ο τόπος μας αξίζει”, ανακοίνωσε ο Βασίλειος Ζαχαράκης, ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων και γηπεδικών εγκαταστάσεων – ακαδημία εκμάθησης ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού με έδρα το Δοκίμι.

Στην ανακοίνωσή του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρει:

«Συνδημότες – Συνδημότισσες,

Αποφάσισα να ξεκινήσω την επαγγελματική μου ζωή στο τόπο μου, στο Δοκίμι Αγρινίου. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση μου και αναλαμβάνοντας να αναπτύξω την οικογενειακή επιχείρηση. Ονειρεύομαι να ζήσω στο τόπο μου. Θέλω να χτίσω την οικογένεια μου εδώ και εδώ να μεγαλώσω τα παιδιά μου.

Στην σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης όλοι καταλαβαίνουμε ότι τα πολλά και δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας δεν θα λυθούν εύκολα. Όλοι εμείς οι νέοι της γενιάς μου που αναλάβαμε οικογενειακές επιχειρήσεις το βιώνουμε αυτό καθημερινά. Για να πετύχουμε στις δουλειές μας και να στήσουμε τις οικογένειες μας εδώ πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά. Πρέπει να καταλάβουμε πως για να πετύχουμε στα όνειρά μας χρειάζεται αγώνας για να φτιάξουμε τον Δήμο μας. Να φτιάξουμε δηλαδή το οικονομικό επίπεδο ανάπτυξης του που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε εδώ στον τόπο μας.

Διαφορετικά όπως πολλοί άλλοι νέοι θα εγκαταλείψουμε και εμείς τις πατρικές εστίες και δουλειές μας.

Γι΄αυτό αποφάσισα να αγωνιστώ. Όπως έμαθα τόσα χρόνια στην επαγγελματική μου καθημερινότητα τώρα πρέπει να αγωνιστώ και για τον Δήμο μας γιατί το μέλλον του είναι ζυμωμένο με το μέλλον της ζωής μας.

Πιστεύω ότι η επιλογή που έκανα να συστρατευτώ με τον Νίκο Καζαντζή είναι η καλύτερη επιλογή. Επιθυμώ να υπηρετήσω τον τόπο μου και όχι το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην σημερινή κακή κατάσταση.

Συνδημότες – Συνδημότισσες δώστε σε εμάς τα παιδιά σας το δικαίωμα να μελετήσουμε το δημόσιο χώρο αποδεικνύοντας σε μας και σε σας ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη σας.

Σήμερα ΤΟΛΜΏ και ΖΗΤΏ την ψήφο σας μαζί και την βοήθεια για να γίνει η μεγάλη αλλαγή στο Δήμο μας… Μάιος 2019.»

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ