Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕκδηλώσειςΕγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Χαράλαμπου Ζαχαρόπουλου στο Αγρίνιο

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Χαράλαμπου Ζαχαρόπουλου στο Αγρίνιο

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, θα λάβουν χώρα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, του Χαράλαμπου Ζαχαρόπουλου με τίτλο ” Ταξίδι  (συλλογή 2016-2019)”.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην παλαιά Δημοτική Αγορά  Αγρινίου (πλατεία Δημάδη) και θα διαρκέσει από 17/12/2019 έως 6/1/2020.

Ώρες λειτουργίας:  Καθημερινά: 10 π.μ.-1 μ.μ.  και  5 μ.μ.-9 μ.μ.

To Βιογραφικό του Χαράλαμπου Ζαχαρόπουλου

Γεννήθηκε το 1959 στο Αγρίνιο όπου κατοικεί και διατηρεί το εργαστήριο του. Παράλληλα είναι επαγγελματίας δάσκαλος και διδάσκει στην πόλη του το ολυμπιακό άθλημα TAEKWONDO. Η ζωγραφική και το TAEKWONDO είναι δύο τέχνες που αγάπησε και βιοπορίζεται από αυτές.

Στην ζωγραφική ξεκίνησε αυτοδίδακτος κάνοντας μελέτες σε εργαστήρια Ελλήνων ζωγράφων και σε  μουσεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποκτώντας γνώσεις τεχνοτροπιών μεγάλων ζωγράφων. Συνεχίζοντας την καλλιτεχνική του πορεία, εμπλούτισε τις γνώσεις του κάνοντας μελέτες στο εργαστήρι του ζωγράφου και γλύπτη Α. Ναστούλη.

Από το 1989 έχει παρουσιάσει ατομικές εκθέσεις καθώς επίσης συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και συνεργάζεται με γκαλερί έργων τέχνης.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ