Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕλλάδα72 φιάλες αίματος συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Ελλάδας

72 φιάλες αίματος συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Ελλάδας

 

Κατά Την Αιμοδοσία Για Την Εορτή Του Αγίου Αρτεμίου

Πάνω από 40 αστυνομικοί το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει εθελοντές δότες μυελού των οστών

Εβδομήντα δύο φιάλες αίματος συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Δυτικής Ελλάδας κατά την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ημέρα της Αστυνομίας και την εορτή του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι, σε συνεργασία με νοσηλευτικά Ιδρύματα της περιοχής και οι φιάλες που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε παιδιά που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία και στην Τράπεζα Αίματος του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εθελοντική προσφορά μυελού των οστών

Παράλληλα, στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των αστυνομικών από εξειδικευμένο προσωπικό αναφορικά με την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών, ενώ επισημαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα περισσότεροι από σαράντα αστυνομικοί έχουν εγγραφεί ως εθελοντές δότες.

Η μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών αναδεικνύει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι λειτουργοί της οποίας πέρα από τις  υπηρεσίες που οφείλουν, λόγω της αποστολής του Σώματος να παρέχουν στους πολίτες, προσπαθούν και με διαφορετικούς τρόπους να βρίσκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη προσφέροντας στην κοινωνία.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ