Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕκδηλώσειςΑγρίνιο: 10ος λαϊκός αγώνας δρόμου "Άγιος Αρτέμιος" στις 2 Απριλίου

Αγρίνιο: 10ος λαϊκός αγώνας δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” στις 2 Απριλίου

Ο Αγώνας που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει μετά από τρία χρόνια αποχής

Την Κυριακή  2 Απριλίου και ώρα 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο 10ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος» 5χλμ και ο παιδικός αγώνας του 1χλμ με σημείο έναρξης και τερματισμού το Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

Στο κάλεσμά της η Τοπική Διεύθυνση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σημειώνει:

“Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να έρθετε να τρέξετε, να χαρείτε, να κερδίσετε δώρα, να μας γνωρίσετε και να μάθετε για το λειτούργημα του αστυνομικού από εμάς τους ίδιους. Οι μικροί μαθητές που θα συμμετέχετε στον αγώνα του 1χλμ θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στο αστυνομικό μέγαρο, να συνομιλήσετε με αστυνομικούς, να μάθετε πράγματα που θα σας προστατεύουν από κινδύνους και να κερδίσετε πολύ όμορφα δώρα.

Φέτος γιορτάζουμε τα δέκατα γενέθλια του αγώνα μας και θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει αυτός ο αγώνας στην μνήμη όλων μας ως ο καλύτερος αγώνας που έγινε μέχρι σήμερα. Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δωρεάν και όσοι δεν τα καταφέρνετε καλά με το τρέξιμο, μπορείτε να συμμετέχετε ως εθελοντές και να βοηθήσετε στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ο αγώνας μας διοργανώνεται απ’ την τοπική μας διοίκηση σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και πολλών φορέων και επιχειρήσεων της περιοχής μας. Στο link που ακολουθεί θα βρείτε την  προκήρυξη και όλες της πληροφορίες που χρειάζεστε καθώς και τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής. Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους και ιδίως τους μικρούς μαθητές στον αγώνα του 1 χλμ, τους δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσουν την έντυπη δήλωση συμμετοχής και να την στείλουν στο mail της τοπικής μας διοίκησης i.p.a.akarnanias@gmail.com ή να την παραδώσουν στην γραμματεία της τοπικής μας διοίκησης.”

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.myrace.gr/event/4602/registrations.html    

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ