Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραNοσοκομείο Μεσολογγίου: Επικοινωνία Καραγκούνη-Καρβέλη για το πρόβλημα δυσλειτουργίας της παθολογικής κλινικής

Nοσοκομείο Μεσολογγίου: Επικοινωνία Καραγκούνη-Καρβέλη για το πρόβλημα δυσλειτουργίας της παθολογικής κλινικής

Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποίησε χθες ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη για το πρόβλημα της δυσλειτουργίας της παθολογικής κλινικής του Γενικού νοσοκομείου Μεσολογγίου ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ.

Ο κ. Καραγκούνης επεσήμανε στον κ. Καρβέλη την επιτακτική ανάγκη της απρόσκοπτης λειτουργίας της παθολογικής κλινικής. Είναι γνωστό ότι μετά την παραίτηση της παθολόγου- διαβητολόγου, Διευθύντριας ΕΣΥ της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, κ.Κατερίνας Βογιατζή μένουν τρεις ιατροί παθολόγοι για να καλυφθούν οι ανάγκες της ανωτέρω κλινικής καθώς και οι εφημερίες και προφανώς απαιτείται ενίσχυση στην λειτουργία του τμήματος. Ο κύριος Καραγκούνης μετέφερε στον Διοικητή την αναστάτωση που έχει προκαλέσει το πρόβλημα στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετούνται από το νοσοκομείο Μεσολογγίου καθώς και στην τοπική κοινωνία του Μεσολογγίου.

Ο κ. Καρβέλης ενημέρωσε τον κύριο Καραγκούνη  ότι από την πλευρά της 6ης ΥΠΕ γίνεται συνεχής προσπάθεια ώστε να μετακινείται συνεχώς προσωπικό ιατρικό και νοσηλευτικό από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ώστε να επιλύονται προβλήματα που συνεχώς προκύπτουν. Ο κύριος Καρβέλης διαβεβαίωσε ότι πρόσθετο ιατρικό προσωπικό θα μετακινηθεί από την πρωτοβάθμια φροντίδα προς το νοσοκομείο Μεσολογγίου, ώστε να καλυφθούν τα κενά και οι εφημερίες.

Ο κύριος Καραγκούνης ευχαρίστησε τον κ. Ιωάννη Καρβέλη για το άμεσο ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και επιβεβαιώθηκε ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για όποιες άλλες ενέργειες χρειαστεί να γίνουν.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ