Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕκκλησίαΑγρίνιο: Εκδήλωση «Χριστιανικής Αγάπης» την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Αγρίνιο: Εκδήλωση «Χριστιανικής Αγάπης» την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 στις 8.30 το απόγευμα, ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση «Χριστιανικής Αγάπης» που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του ναού αφιερωμένη στο χαρμόσυνο μήνυμα της αναστάσεως και στην ελληνορθόδοξη παράδοση του τόπου μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της λήξεως όλων των πνευματικών ευκαιριών που διοργάνωσε ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου για την περίοδο 2022/2023, καθώς και με την ευκαιρία του πέρατος των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης», τα οποία εφέτος παρακολούθησαν 160 μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου και στα οποία δίδαξαν 26 εθελοντές καθηγητές.

Η εκδήλωση «Χριστιανικής Αγάπης» θα περιλαμβάνει:

  1. Αναστάσιμους ύμνους από τη Βυζαντινή χορωδία των Ιεροψαλτών και των μαθητών του τμήματος εκμάθησης Βυζαντινής Μουσικής, μαζί με το γυναικείο τμήμα, που θα ψάλλουν και θα τραγουδήσουν με συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.
  2. Τραγούδια από τη χορωδία του κατηχητικού με συνοδεία του τμήματος εκμάθησης κιθάρας, αφιερωμένα στην ελληνορθόδοξη παράδοση του τόπου μας με ελπιδοφόρο μήνυμα.
  3. Απονομή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Δαμασκηνό των επαίνων στους εθελοντές καθηγητές που πρόσφεραν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο τη φετινή χρονιά.
  4. Παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια από ζωντανή ορχήστρα και χοροί, αφού για τον Χριστιανό όλα επιτρέπονται εκτός της αμαρτίας.

# ΝΕΑ

    • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ