Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕκπαίδευσηΤο 6ο ΓΕΛ Αγρινίου φιλοξένησε μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Ιταλία

Το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου φιλοξένησε μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Ιταλία

Το 6ο ΓΕΛ Αγρινίου στο πλαίσιο διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ και σε συνεργασία με την Δ/νση Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας ανέλαβε και υλοποίησε πρόγραμμα συνεργασίας με σχολείο της Κεντρικής Ιταλίας.

Το Λύκειο Μαζατίντι (Liceo Mazzatinti) με 10 μαθητές και 2 εκπαιδευτικούς φιλοξενήθηκε από το 6ο ΓΕΛ στις 3 Μαϊου -10 Μαϊου 2023.

Οι μαθητές τόσο του Ιταλικού σχολείου όσο και του 6ου ΓΕΛ παρακολούθησαν κοινές διαθεματικές διδασκαλίες στο σχολείο αξιοποιώντας καλές μαθησιακές πρακτικές αλλά και παρουσίασαν εργασίες ο καθένας για την πόλη του και την πατρίδα τους.

Επίσης ξεναγήθηκαν σε πολλά αξιοθέατα και σημεία πολιτιστικού αλλά και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος εντός νομού και στην ευρύτερη περιοχή.

Η Δ/ντρια κα. Λαγού Ειρήνη, ο Υ/ντής κ. Στίγκας Σπυρίδων και η υπεύθυνη καθηγήτρια του προγράμματος κα. Ασημάκη Αικατερίνη ευχαριστούν θερμά όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους που βοήθησαν στην άψογη υλοποίηση του προγράμματος.

“Ευχόμαστε και στο μέλλον το σχολείο μας να συνεχίσει με τον ίδιο ενθουσιασμό τέτοιου είδους συνεργασίες!” αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ