Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑγρίνιο: Κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού η πολυβραβευμένη θεατρική ομάδα «ΘεατρόPolice»

Αγρίνιο: Κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού η πολυβραβευμένη θεατρική ομάδα «ΘεατρόPolice»

 Το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τις καλύτερες κριτικές απέσπασε για μια ακόμη χρονιά η ΘεατρόPolice.

Στις 13,14 και 15 Μαΐου ανέβασε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου το έργο του Ηλία Καπετανάκη «Ο Γενικός Γραμματέας».

Η πολυβραβευμένη θεατρική ομάδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία απαρτίζεται από εν ενεργεία αστυνομικούς, έβαλε για μια ακόμη φορά τον πήχη ψηλά και μας έκανε όλους περήφανους για το αποτέλεσμα της δουλειάς της. Οι αστυνομικοί που μετέχουν στην θεατρική ομάδα, πέρα από το ύψιστο κοινωνικό αγαθό, αυτό της ασφάλειας που παρέχουν στην κοινωνία και πέραν του ωραρίου εργασίας τους, εργάσθηκαν άπειρες ώρες για να προσφέρουν πολιτισμό, και κοινωνική αλληλεγγύη. Στις τρεις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου ήταν κατάμεστη και δυστυχώς δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση όλοι όσοι το επιθυμούσαν.

Οι παραστάσεις ήταν αφιερωμένες σε συνάδελφό τους αστυνομικό, η οποία απουσιάζει εδώ και ένα χρόνο απ’ την υπηρεσία με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Για αυτό το λόγο υπήρχε κουμπαράς στην έξοδο του Θεάτρου όπου συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την οικονομική της ενίσχυση.

Η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ως φορείς της θεατρικής ομάδας, σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

“Ευχόμαστε στην συνάδελφό μας να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στα καθήκοντά της. Νιώθουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετέχουν στην θεατρική ομάδα για την δουλειά που έκαναν όλη την χρονιά ώστε να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Την σκηνοθέτη της ομάδας μας κα. Γιούλη Μαρούση, καθώς και τους συνεργάτες της. Τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του κ. Καραγεώργο για την ένταξη της ομάδας μας στις συνεργασίες του ΔΗΠΕΘΕ με ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Χωρίς την δική τους υποστήριξη δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Ε. Υπ/γο Μαρτζάκλη Απόστολο και τον Διευθυντή της Δ.Α Ακαρνανίας Α/Δ κ. Γαλαζούλα Δημήτρη για την υποστήριξη της ομάδας μας. Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας που για μια ακόμη χρονιά γέμισε το θέατρο καταχειροκροτώντας την δουλειά της ομάδας μας όπως και για το σημαντικό ποσό που εισέφεραν για την οικονομική ενίσχυση της συναδέλφου μας.

Δέσμευση όλων μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία ασφάλεια, πολιτισμό, αλληλεγγύη και να αποτελούμε κίνητρο για θετικές δράσεις και θετικά πρότυπα”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και στέκεταιΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ