Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕκπαίδευσηΑγρίνιο: Ξεκινούν οι εγγραφές στο κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Αγρίνιο: Ξεκινούν οι εγγραφές στο κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»

Υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου συγκροτεί για το σχολικό έτος 2019-2020 και για 8η συνεχόμενη χρονιά, το κοινωνικό φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» στο σχολικό συγκρότημα του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Όπως τα επτά τελευταία χρόνια, το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσει και φέτος με εθελοντές εκπαιδευτικούς και τα ενισχυτικά μαθήματα θα απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων θα τελεσθεί μαζί με την έναρξη των μαθημάτων στα Δημόσια σχολεία την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ.

15 μαθητές  πέτυχαν εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Οι καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τη βελτίωση που σημείωσαν οι μαθητές στις σχολικές τους επιδόσεις και ιδιαίτερα για τους  15 μαθητές της Γ΄ Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και δικαιώθηκαν για την επίμονη προσπάθεια και τους κόπους που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Δικαιολογητικά για εγγραφή

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στα ενισχυτικά μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

  • Εκκαθαριστικό έτους 2019 (για το φορολογικό έτος 2018) έως 10.000 € καθώς και τυχόν δικαιολογητικά πολύτεκνης οικογένειας, ασθενείας, δανείου (εφόσον η οικογένεια βαρύνεται με την αποπληρωμή κάποιου δανείου), πανεπιστημιακών σπουδών (εφόσον κάποιο από τα παιδιά της οικογένειας σπουδάζει).
  • Υπεύθυνη Δήλωση του γονέα, με την οποία να δηλώνει ότι, λόγω οικονομικής κρίσης, δε μπορεί να στείλει το παιδί του σε φροντιστήριο και να αιτείται τη συμμετοχή του παιδιού στο κοινωνικό φροντιστήριο, σημειώνοντας την τάξη και το σχολείο από το οποίο προέρχεται, τα μαθήματα ανά τάξη που το παιδί του θα παρακολουθήσει καθώς και αν αυτό παρακολούθησε την περσινή χρονιά (κατά το σχολικό έτος 2018-2019) το κοινωνικό φροντιστήριο.
  • Φωτοτυπία του ελέγχου προόδου του παιδιού του περασμένου σχολικού έτους (2018-2019), το οποίο να περιλαμβάνει αναλυτική βαθμολογία (τίτλος σπουδών).
  • Βεβαίωση του σχολείου προς το κοινωνικό φροντιστήριο, ότι ο ενδιαφερόμενος είναι εν ενεργεία μαθητής.

Εγγραφές μαθητών

Με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τον κηδεμόνα και το μαθητή, θα γίνονται στον  Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου  (τηλ.: 26410-22824) από την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 9:00-12:00 μ.μ. και 18:00-20:00μ.μ.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρόσκληση σε εθελοντές καθηγητές

Το κοινωνικό φροντιστήριο απευθύνουμε πρόσκληση σε όσους καθηγητές, και ιδιαίτερα μαθηματικούς και φυσικούς, επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6973388623, 6978746102.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ