Αγρίνιο: Μαθητές του 17ου Δημοτικού Σχολείου & του 1ου Ειδικού Σχολείου υλοποίησαν δράση των Special Olympics Hellas

Οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας σε συνεργασία  με τους μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου υλοποίησαν δράση των Special Olympics Hellas. Συγκεκριμένα ομάδα Προπονητών  των Special Olympics Hellas επισκέφθηκε το σχολείο μας και δίδαξε στους μαθητές των δύο σχολείων  το άθλημα   Μπότσε (Bocce).

Στόχος της δράσης αποτέλεσε η συνύπαρξη των μαθητών τυπικού και ειδικού σχολείου, η ενσυναίσθηση η προσαρμοστικότητα, η υπευθυνότητα, η κατανόηση και η αποδοχή της διαφορετικότητας μεταξύ των μαθητών.

Μάλιστα η διευθύντρια του 17ου Δημοτικού Σχολείου Αγρνίου, κα Τασούλη Κωνσταντίνα, ανέφερε για την εν λόγω δράση τα εξής: “Συγχαρητήρια στους προπονητές των Special Olympics Hellas, Τάτση Καλλιρρόη και Βαγγέλη Μπλέτσα για την άψογη συνεργασία τόσο με τους μαθητές και των δύο σχολείων, όσο και με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς του 17ου Δημ. Σχ. Αγρινίου Μποτίνη Γεωργία ΠΕ11 και Κιοσσέ Χρήστο ΠΕ70, καθώς και  του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου, Ιωάννα Καλαντζή ΠΕ11,  Αλεξάνδρα Κορόζη, Δούκουλου Κατερίνα, Παπαροϊδάμη Νικόλαο, την ψυχολόγο Κιόχου Ιωάννα, και την  κοινωνική λειτουργό Δασκαλοπούλου Ελένη.  Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγρινίου  Δεληγιάννη Νικόλαο για την συνεργασία στην υλοποίηση της δράσης.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *