Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑγρίνιο: Με αυστηρή τήρηση των μέτρων πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία

Αγρίνιο: Με αυστηρή τήρηση των μέτρων πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία

Με αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πραγματοποιήθηκε σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου  με  το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλ/νίας – Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου  (τμήμα Αιμοδοσίας).

Η αιμοδοσία, στην οποία  συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκουτεράς – ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου  και η 3η ΤΟΜΥ  Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι ο Δήμος  θα είναι πάντα παρών σε δράσεις που έχουν σκοπό την προσφορά στον συνάνθρωπο : «Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Ειδικά όμως, αυτή την κρίσιμη περίοδο, γίνεται επιτακτική η ανάγκη να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Δίνουμε αίμα, δίνουμε ελπίδα, μένουμε ασφαλείς».

Συγχαρητήρια στους εθελοντές για την προσέλευσή τους έδωσαν η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου  κ. Δήμητρα Αβράμπου, ο συντονιστής  του ΕΟΔΥ κ. Κώστας Ποσονίδης,   εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου  και η πρ. του  ΠΣ  Σκουτεράς Κ. Δημοπούλου.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ