Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑγρίνιο: Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Δαυίδ ο Ψαλμωδός»

Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Δαυίδ ο Ψαλμωδός»

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής Αγρινίου «Δαυίδ ο Ψαλμωδός» της Ιεράς Μητροπόλεώς Αιτωλίας & Ακαρνανίας.

Φέτος, μια δύσκολη χρονιά, λόγω των περιοριστικών μέτρων και της αναστολής λειτουργίας όλων των δομών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης, τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν με τηλε-εκπαίδευση.

Μαθητές και καθηγητές, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια ώστε η εξ αποστάσεως διδασκαλία να λειτουργήσει επαρκώς, χωρίς να δημιουργηθούν «κενά» στη διδακτέα ύλη.

Με τηλε-εκπαίδευση διεξήχθησαν και οι προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών, ενώ εδόθη άδεια από τη Δ/νση Καλλιτεχνικής Εκπ/σης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την διεξαγωγή των απολυτηρίων (πτυχιακών και διπλωματικών) εξετάσεων, με αυστηρά υγειονομικά μέτρα.

Οι Απολυτήριες Εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς το Σάββατο  5 Ιουνίου 2021, ενώπιον Εξεταστικής Επιτροπής που ορίστηκε από το Υπουργείο και έλαβαν Πτυχίο και Δίπλωμα  πέντε και τέσσερις  σπουδαστές/στριες της  Σχολής αντίστοιχα.

Οι εγγραφές και η έναρξη των μαθημάτων για το νέο σχολικό έτος, θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τα μαθήματα για νέους σπουδαστές θα αρχίσουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ