Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑγρίνιο: Ομάδες νεαρών κάνουν «κόντρες» στην Εθνική «Ντου» της αστυνομίας!

Αγρίνιο: Ομάδες νεαρών κάνουν «κόντρες» στην Εθνική «Ντου» της αστυνομίας!

Σε πίστα για κόντρες αυτοκινήτων μετατρέπεται τα βράδια η Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του παλαιού ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το AgrinioSite.gr είναι συχνό φαινόμενο πλέον για όσους κινούνται στην Ε.Ο. να πέφτουν πάνω σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων.

Ένας τέτοιος αγώνας (κόντρα) πραγματοποιήθηκε προχθές κοντά στα μεσάνυχτα. Το «στήσιμο» των αγώνων έγινε αντιληπτό από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, οι οποίες αποφάσισαν να επέμβουν.

Παρά τις διαμαρτυρίες αλλά και τις κατά καιρούς εξορμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. οι αγώνες ταχύτητας μεταξύ των νεαρών συνεχίζουν αφού δύσκολα μπορούν να εντοπιστούν μιας και  οι τσιλιαδόροι δίνουν σήμα για  άμεση εξαφάνιση των εμπλεκομένων στην εμφάνιση της «σειρήνας».

Το φαινόμενο δεν εμφανίστηκε τώρα αφού σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι κόντρες αυξάνονται τις νύχτες του καλοκαιριού, με φτιαγμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια να ξυπνούν ολόκληρες γειτονιές και είναι περιττό να επισημάνουμε το πόσους κινδύνους κρύβουν οι συγκεκριμένοι αγώνες. Πάντως οι εκστρατείες της Τροχαίας  τέτοια εποχή εντείνονται στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Φωτο: agriniosite

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ