Αγρίνιο: Παρουσία της Μ.Σαλμά η “Νύχτα χωρίς Ατυχήματα”

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, επί της οδού Σμύρνης στο Αγρίνιο (κάτωθι του επιμελητηρίου) η δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Π. Μυλωνάς», με τη στήριξη και τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας / Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Στόχος της εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε δίκτυο εθελοντών από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι, ήταν η ενημέρωση κάθε νέου που βγαίνει για διασκέδαση ώστε να μην οδηγήσει στην επιστροφή, αν έχει πιει έστω και λίγο. Στην εκδήλωση, που είχε διάρκεια αρκετών ωρών, μοιράστηκε στους θαμώνες καταστημάτων εστίασης αλλά και στους περαστικούς, ενημερωτικό υλικό με φυλλάδια που επισήμαιναν τους κινδύνους και τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ στην οδήγηση και την οδική ασφάλεια γενικότερα, ενώ στο πλαίσιο της δράσης συμπεριλαμβάνονταν, σε όσους βέβαια το επιθυμούσαν, ακόμη και αλκοτέστ από αρμόδιο αστυνομικό της τροχαίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει αυτές τις εκδηλώσεις στέλνοντας το μήνυμα: «Όταν πίνουμε δεν οδηγούμε». Σημειώνεται πως η Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα διοργανώνεται από το 2007 στην Ελλάδα, από το «Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς» και το Δίκτυο Εθελοντών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *