Αγρίνιο: Σε εξέλιξη οι εγγραφές στα χορευτικά τμήματα της ΓΕΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για τα μαθήματα χορών του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) εν όψει της νέας χορευτικής περιόδου 2019-2020. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία της ΓΕΑ στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου τις εργάσιμες ημέρες, πρωί και απόγευμα και ώρα 10.00-13.00 και 18.00-21.00.

Επίσης, συνεχίζεται και φέτος η διαμόρφωση ειδικών τιμών σε ότι αφορά τα μαθήματα χορών για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, φοιτητές, πολύτεκνοι, μακροχρόνιοι άνεργοι κλπ.

Τα μαθήματα χορών διδάσκουν οι καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς, κ. Γεώργιος Τσελίκας και κα Ασπασία Κρικώνη. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Σχετικά με το πρόγραμμα των μαθημάτων και σε ότι αφορά τα τμήματα Ενηλίκων Αρχαρίων διαμορφώνονται δυο τμήματα, το ένα τη Δευτέρα και Τετάρτη 6-7 μμ και το άλλο κάθε Τρίτη 9-11 μμ.

Για τα υπόλοιπα τμήματα Ενηλίκων ισχύει το περσινό πρόγραμμα, εκτός του τμήματος (Τρίτη και Πέμπτη 9-10μμ), το οποίο εντάσσεται στο τμήμα της Δευτέρας και Τετάρτης 8-9μμ.

Σε ότι αφορά τα Παιδικά Τμήματα να σημειωθεί ότι φέτος και για πρώτη φορά θα λειτουργήσει τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών), όπου μέσω της παραδοσιακής μουσικής και των παιχνιδιών θα μυηθούν στην Ελληνική παράδοση.

Για τις υπόλοιπες λειτουργίες των παιδικών τμημάτων, καθώς και τις επιμέρους λεπτομέρειες όλων των τμημάτων του Ομίλου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τους Χοροδιδασκάλους κ. Γ. Τσέλικα ( τηλ 6977285049) και κα Α. Κρικώνη ( τηλ 6978576744)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *