Συνάντηση της Ομοσπονδίας με τον δήμαρχο Ναυπάκτου

Συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου, ανάπλαση ιστορικού κέντρου, κυκλοφοριακό, ελεγχόμενη στάθμευση και καθεστώς λειτουργίας παραλιακών οδών συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ άλλων στη λίστα των θεμάτων που τέθηκαν επί τάπητος κατά τη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποίησαν την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας και οι συνεργάτες του με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδος κ. Θέμη Δαβανέλλο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου κ. Αποστόλη Παπαϊωάννου, τον Πρόεδρο της Εμπορικής Ένωσης κ. Βασίλη Μπακατσιά και τον Πρόεδρο των Συνεργείων Αυτοκινήτων κ. Κώστα Αναδιώτη.

Και οι δύο πλευρές εστίασαν στα προβλήματα και τους προβληματισμούς που απασχολούν τον επαγγελματικό και εμπορικό κόσμο τοποθετώντας στην κορυφή της συζήτησης την αξιοκρατική αντιμετώπιση των μελών της Ομοσπονδίας από τις υπηρεσίες του Δήμου με κύριο στόχο τη δίκαιη κατανομή των προμηθειών και τη συνακόλουθη οικονομική ενίσχυση του τόπου, αλλά και το θέμα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης της Ναυπάκτου σε συνδυασμό με το κυκλοφοριακό και το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης.

Καταλήγοντας σε κοινές δεσμεύσεις για ευρύτερη συνεργασία, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας επεσήμανε το σημαντικότατο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο συστηματικός και επί της ουσίας διάλογος με το μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα και τα μέλη του.  Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θα προασπίσουμε τα συμφέροντα του επαγγελματικού και εμπορικού κόσμου του Δήμου μας και μέσα από την αγαστή συνεργασία με την Ομοσπονδία να ενισχύσουμε αναπτυξιακά και οικονομικά τον τόπο μας.  Είμαστε εδώ για να συζητούμε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να βρίσκουμε λύσεις μαζί».

Να σημειωθεί πως παρόντες στη συνάντηση ήταν από την πλευρά του Δήμου Ναυπακτίας, εκτός του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων  κ. Ντίνος Τσουκαλάς, Περιβάλλοντος  κ. Θωμάς Κοτρωνιάς, Οικονομικών κ. Σωκράτης Παπαβασιλείου, Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρίας Χοχτούλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *