Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΑιτωλοακαρνανία: Στη φυλακή πέντε από τους οκτώ δράστες για κλοπές σε ΑΤΜ...

Αιτωλοακαρνανία: Στη φυλακή πέντε από τους οκτώ δράστες για κλοπές σε ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές

Το δρόμο της φυλακής πήραν οι πέντε από τους οκτώ δράστες της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Αιτωλοακαρνανία.

Στους υπόλοιπους τρεις επιβλήθηκαν ανά περίπτωση οι περιοριστικοί εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, της απαγόρευσης εξόδου από την Χώρα και της καταβολής εγγύησης.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των μελών της εγκληματικής οργάνωσης είναι ότι αφαιρούσαν ιδιωτικής χρήσης φορτηγά και αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να μεταβαίνουν στους τόπους διάπραξης των κλοπών και των ληστειών. Οι κλοπές διαπράχθηκαν από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, το χρονικό διάστημα από 5-4-2019 μέχρι και  9-12-2019, στο Μεσολόγγι, στο Αιτωλικό, στο Νεοχώρι, στην Κατοχή, στο Κεφαλόβρυσο, στο Περιθώρι, στον Αστακό και στο Αγρίνιο.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες από την συνεχή δράση τους αγγίζει τις 240.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες πόσταραν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης “αποκαλυπτικές” φωτογραφίες με όπλα αλλά και με κλοπιμαία και ουσιαστικά προδόθηκαν από μόνοι τους!

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ