Ανακαλύψτε το μαγευτικό «Πανταβρέχει» στην Ευρυτανία

Πάντα βρέχει. Χειμώνα καλοκαίρι. Δεν είναι σχήμα λόγου είναι μια πραγματικότητα. Ένα μαγευτικό και συνάμα επιβλητικό φαράγγι το «Πανταβρέχει» στην Ευρυτανία λίγα χιλιόμετρα από το Καρπενήσι. Ένα απόκρημνο φαράγγι μέσα από το οποίο ξεπηδούν μικροί καταρράκτες και κατά ένα μοναδικό τρόπο δημιουργούν την αίσθηση σε όποιον βρίσκεται εκεί ότι βρέχει συνεχώς.

Γύρω του μια άγρια και μοναδική ομορφιά. Πρόκληση για τον καλοκαιρινό επισκέπτη να την ανακαλύψει. Μια πλούσια πανίδα που παραμένει ανέπαφη στο χρόνο κάνοντας το φαράγγι του «Πανταβρέχει» έναν από τους πλέον ανέγγιχτους φυσικούς θησαυρούς του τόπου μας.

Ανάμεσα σε δύο χωριά την Ροσκά και τα Δολιανά νότια της Ευρυτανίας το φαράγγι του «Πανταβρέχει» έχει δυσκολίες στην πρόσβαση και για να φτάσει κάποιος μέχρι εκεί χρειάζεται περίσσια υπομονή.

Το επιλέγουν οι φανατικοί λάτρεις της πεζοπορίας και αυτοί που επιλέγουν συνειδητά καλοκαιρινές αποδράσεις ή διακοπές στο βουνό. Άλλωστε είναι αυτό που τους χαρίζει μοναδικές εμπειρίες καθώς θα βρεθούν ανάμεσα σε νερά που αναβλύζουν και σε καταρράκτες αλλά και μπροστά σε πίδακες νερού που ξεπηδούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *