Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραΑνάληψη Θέρμου: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Πετρόπουλου

Ανάληψη Θέρμου: Θλίψη για τον θάνατο του Γιώργου Πετρόπουλου

Θλίψη στην Ανάληψη Θέρμου προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Πετρόπουλο προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αναλήψεως του Δήμου Θέρμου.

Ο 62χρονος Γιώργος πάλευε με την επάρατη νόσο, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

“Με θλίψη πληροφορήθηκα κατά την διάρκεια της απουσίας μου στις ΗΠΑ την απώλεια του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αναλήψεως αδερφικού φίλου και συνεργάτη Γιώργου Πετρόπουλου” αναφέρει ο δήμαρχος Θέρμου, Σπ. Κωνσταντάρας. Και συνεχίζει:

“Ο Γιώργος υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου και αυτοδιοικητικού , ο οποίος έδωσε μάχες για την κοινότητα του , στήριξε την οικογένεια του και δεν πτοήθηκε ακόμη και μετά την απώλεια σε νέα ηλικία της συζύγου του.

Την μόνη μάχη που έχασε ηταν με την επάρατη νόσο , που αξιοπρεπώς έδωσε , με πίστη , νηφαλιότητα και αξιοπρέπεια.

Εύχομαι να καταταγεί η ψυχή του στον Παράδεισο της αιωνιότητας , για τα σπουδαία επίγεια έργα του , για την υποδειγματική στήριξη των παιδιών του , που σημέρα αποτελούν κόσμημα για την κοινωνία μας , αλλά και για την τιμή και τον σεβασμό που πρόσφερε σε όλους μας και ιδιαιτέρως σε μένα ως συνεργάτης μου.

Στέλνω τα πιο ειλικρινή Συλλυπητήρια στον Νίκο και στον Αντώνη ,σε όλους τους οικείους του και στους Αναληψιώτες που τόσο αγάπησε , υπηρέτησε και καταξίωσε .
Πικρό Αντίο Γιώργη.”

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ