Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικήΑντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας: "Δεν ψηφίζουμε κανέναν"

Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας: “Δεν ψηφίζουμε κανέναν”

Ανακοίνωση για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών από την Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας:

“Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας θεωρεί ότι η μόνη αξιοπρεπής επιλογή, στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, είναι να μην ψηφιστεί κανείς από τους δύο υποψήφιους Περιφερειάρχες.

Από τη μια, η «προοδευτική συμμαχία». Το φιλοκυβερνητικό μπλοκ της φτωχοποίησης με «ανθρώπινο πρόσωπο». Η «πετυχημένη» νυν περιφερειακή αρχή που μπορεί να πολιτεύεται με δεξιά πολιτική, την ίδια στιγμή που επενδύει εκλογικά στην απειλή «να μην έρθει η δεξιά». Λες και οι πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν δεν λειτουργούν εδώ και μια δεκαετία σε συνέχεια εφαρμόζοντας πολιτικές για να «σώσουν» τη χώρα, όπως λένε.

Από την άλλη, η νέα και ωραία εν δυνάμει περιφερειακή αρχή που υπόσχεται «όλα από την αρχή», αλλά στηρίζεται στην πιο επιθετική νεοφιλελεύθερη αντίληψη εφαρμογής των μνημονιακών νόμων και της επιβεβλημένης λιτότητας.

Και ο πολίτης που προσπαθεί να επιβιώσει; Ο νέος που παλεύει να μείνει στον τόπο του και να μη φύγει; Όσοι αγωνίζονται για μια πατρίδα χωρίς κηδεμονία και μια περιφέρεια διεκδικητική, αρωγό στις προσπάθειές τους και όχι απέναντί τους; Για όλους αυτούς, μία είναι η πραγματική επιλογή. Ο νέος περιφερειάρχης να μην εκλεγεί με την έγκριση και τη συναίνεσή τους.

Η δύσκολη επιλογή είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές τους. Δεν θα μας μικρύνουν στο μπόι τους για να διαλέξουμε. Δεν θα πάρουν τη δική μας έγκριση.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!”

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ