Γ. Παπαναστασίου: “Zητώ την εντολή να συνεχίσω την πορεία προς τα εμπρός” [ΦΩΤΟ]

Με πλήθος κόσμου στη κεντρική πλατεία του Αγρινίου πραγματοποιήθηκε απόψε η τελική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου.

Ο κ. Παπαναστασίου φανερά συγκινημένος είπε στην αρχή της ομιλίας του «Σας ευχαριστώ για την στήριξη. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Για τον αγώνα που μαζί δώσαμε αυτές τις εβδομάδες αλλά και την κοινή μας προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια για το Αγρίνιο. Την προηγούμενη Κυριακή στείλατε το  πρώτο ξεκάθαρο μήνυμα. Απόψε το σφραγίσατε. Στέλνετε μήνυμα εμπιστοσύνης, συνέχειας και προοπτικής».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων πως το Αγρίνιο είναι σήμερα ένας δήμος που μπορεί να σχεδιάζει το μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία και γίνεται η Μητρόπολη της Αιτωλοακαρνανίας.

Παράλληλα ο Γ. Παπαναστασίου μίλησε για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου που όπως χαρακτηριστικά είπε «η συνεργασία μας ήδη έφερε αποτελέσματα.  Αναφέρω ενδεικτικά το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου  που μαζί πετύχαμε με τους εμπόρους μας».

Επίσης αναφορά έκανε στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου, στον τομέα της καθαριότητας, στα σχολεία και στις παιδικές χαρές. «Σήμερα το Αγρίνιο είναι διαφορετικό, καλύτερο, πιο λειτουργικό απ’ ό,τι πριν. Και κάθε μέρα που περνά γίνεται ακόμη καλύτερο» είπε.

Επιπροσθέτως μίλησε για την αξιοποίηση της Τριχωνίδας, την επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, τον τουρισμό, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και γενικότερα την καθημερινότητα του δημότη.

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε την στήριξη των δημοτών λέγοντας «Σήμερα εδώ στην κεντρική πλατεία σας κοιτώ ξανά στα μάτια και σας ζητώ την εντολή να συνεχίσω την πορεία προς τα εμπρός. Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω να δίνω τη μάχη για την επόμενη ημέρα του Αγρινίου».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *