Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές Ειδήσεις«Αόρατος» στην Αιτωλοακαρνανία ο Γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού

«Αόρατος» στην Αιτωλοακαρνανία ο Γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού

Ποικίλα σχόλια και έντονη δυσφορία προκάλεσε ο Γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στο Αγρίνιο και αντί αυτό να αποτελέσει είδηση στην περιοχή μάλλον δίχασε ακόμη περισσότερο τα στελέχη.

Και τούτο γιατί ο Γιώργος Γκαρής  κατά την παραμονή του στην περιοχή μας πέρασε “απαρατήρητος” τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ τα οποία μάλιστα δεν ειδοποιήθηκαν καν για αυτή την επίσκεψη ενώ οι συναντήσεις του Γραμματέα λένε οι πληροφορίες μας μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού. Φαίνεται πως ορισμένοι στο Ποτάμι προτιμούν τις «πριβέ» συζητήσεις και φυσικά τέτοιες συμπεριφορές οδηγούν συνήθως με μαθηματική ακρίβεια στην αποτυχία.

    Μάλιστα ιδιαίτερα αιχμηρή είναι σε δήλωσή της η κα.Βασιλική Αγγέλη, η οποία αναφέρει τα εξής.

«Ταξίδι-αστραπή στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε ο Γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού, ώστε να συναντήσει εθελοντές του κόμματος αλλά και να προβεί σε… αυτοψία, αφού στην περιοχή έχει διαπιστωθεί κινητικότητα του πολιτικού ρεύματος “Ποτάμι Αύριο”!

Η συγκομιδή του φτωχή (3 όλοι κι όλοι οι εθελοντές και μία συνέντευξη σε τοπικό μέσο), το ατόπημά του όμως σημαντικό: ολομέλεια χωρίς να ειδοποιήσετε την εκλεγμένη τοπική Γραμματέα, κύριε… Γραμματέα;

Έτσι φαίνεται λοιπόν ότι πορεύεται το Ποτάμι προς το περιβόητο “ανοικτό” συνέδριο του Οκτωβρίου στο οποίο, με τέτοιες συμπεριφορές, κινδυνεύει να φτάσει με μόλις καμιά 50αριά μέλη…»

Με πληροφορίες από agriniosite.gr
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ