Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΤοπικές ΕιδήσειςΑπαράδεκτες εικόνες στα νεκροταφεία Άνω & Κάτω Ζευγαρακίου καταγγέλλει κάτοικος της...

Απαράδεκτες εικόνες στα νεκροταφεία Άνω & Κάτω Ζευγαρακίου καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής (ΦΩΤΟ)

Εικόνες απαράδεκτες συναντούν οι επισκέπτες στα Νεκροταφεία Άνω και Κάτω Ζευγαρακίου με τη σημερινή κατάσταση τους να είναι  κάτι παραπάνω από τραγική σύμφωνα με καταγγελία κάτοικου της περιοχής, ο οποίος μάλιστα ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και τις σχετικές εικόνες που φυσικά δεν τιμούν κανέναν και προκαλούν αισθήματα λύπης τόσο για τους ανθρώπους που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα όσο και για τους Δημότες του Ζευγαρακίου.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν λόγω έντονων καιρικών φαινομένων την 30η Νοεμβρίου,1η και 2α Δεκεμβρίου 2017 σε όλη την επικράτεια του Δήμου Αγρινίου και είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν καταστροφές, κρίθηκε απαραίτητη από τη δημοτική αρχή Αγρινίου η εκτέλεση του έργου: “Εργασίες Αποκατάστασης και Αντιμετώπισης Ζημιών από Πλημμυρικά Φαινόμενα στους Χώρους των Νεκροταφείων Άνω και Κάτω Ζευγαρακίου”  με την διαδικασία του κατεπείγοντος χωρίς προηγούμενη δημοσίευση. Το έργο λοιπόν δόθηκε σε εργοληπτική εταιρεία του Αγρινίου και το ποσό που εγκρίθηκε για τις εν λόγω εργασίες  είναι 49.400,00 €. Μάλιστα στο σχετικό συμφωνητικό με ημερομηνία 15/06/2018 αναφέρεται ότι η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε  εξήντα ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Σήμερα, 7 μήνες μετά, η εικόνα στους χώρους των νεκροταφείων προκαλεί αγανάκτηση και μάλιστα ο κάτοικος της περιοχής ο οποίος δημοσίευσε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό ρωτά «Θα μας πει κάποιος, με τόσα χρήματα γιατί δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες;». Αυτό βέβαια μένει να απαντηθεί από τους αρμοδίους…

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ