Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΑπεργούν και τα ATM στο Αγρίνιο;

Απεργούν και τα ATM στο Αγρίνιο;

Κλειστά ήταν σήμερα το πρωί (γύρω στις 11) τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, τα γνωστά σε όλους ATM, της τράπεζας Alpha Bank στο Αγρίνιο.

Πελάτες της Alpha Bank οι οποίοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα μηχανήματα της τράπεζας απέναντι από την πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) στο κέντρο του Αγρινίου διαπίστωναν έκπληκτοι πως τα ΑΤΜ ήταν κλειστά. Φυσικά λόγω της σημερινής απεργίας και η τράπεζα ήταν κλειστή με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ένα από τα 2 μηχανήματα δεν λειτουργούσε οπότε το ένα και μοναδικό ήταν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί αφού ήταν κατεβασμένα τα ρολά της τράπεζας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το εν λόγω υποκατάστημα της Alpha Bank είναι και το μοναδικό στο Αγρίνιο οπότε πολλοί που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τα ATM  έμειναν έκπληκτοι! «Μήπως απεργούν και τα ΑΤΜ σήμερα στο Αγρίνιο» αναρωτήθηκε πελάτης της τράπεζας ο οποίος μας έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες.

«Τα Νέα της Αιτωλοακαρνανίας» επικοινώνησαν με τα κεντρικά της τράπεζας αλλά δεν δόθηκε κάποιο σχόλιο και όπως μας ενημέρωσαν σήμερα δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος υπεύθυνος τύπου για να μας ενημερώσει σχετικά με το θέμα. Αν δηλαδή ήταν προγραμματισμένη κάποια συντήρηση ή αν τελικά όντως απεργούσαν και τα μηχανήματα! Σχετική ενημέρωση πάντως δεν δόθηκε ούτε τις προηγούμενες ημέρες ότι θα υπάρξει δηλαδή κάποιο προγραμματισμένη συντήρηση των μηχανημάτων.

Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν οι πελάτες να ταλαιπωρηθούν και ορισμένοι από αυτούς να αναρωτηθούν «Απεργούν και τα ATM»!.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ