Αστυνομικοί της Ένωσης Ακαρνανίας συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αμφιλοχίας

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας συναντήθηκε στην Αμφιλοχία με τον δήμαρχο Αμφιλοχίας κ. Γεώργιο Κατσούλα.

Πιο συγκεκριμένα στον κ. Δήμαρχο τέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν το Α.Τ. Αμφιλοχίας με κυρίαρχα θέματα: την έλλειψη δύναμης, τα απαρχαιωμένα οχήματα και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά για:

α) τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και στο μέτρο του δυνατού θα παρέχει τα απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες αστυνόμευσης του Δήμου Αμφιλοχίας και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.

β) τα οχήματα θα βοηθήσει για την συντήρηση των υπαρχόντων και δεσμεύτηκε σε συνεργασία με την Ένωσή μας να υποβάλει πρόταση προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την κατανομή τουλάχιστον δύο οχημάτων τύπου τζιπ (για να υπάρχει η δυνατότητα αστυνομικής κάλυψης και των δύσβατων περιοχών) μέσω προγράμματος Ε.Σ.Π.Α. γ) για την έλλειψη προσωπικού θα θέσει το θέμα τόσο στην τοπική φυσική ηγεσία όσο και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η Ένωσή ευχαρίστησε τον κ. Κατσούλα για την εποικοδομητική και σε άριστο κλίμα συνάντηση και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *