Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΑθωώθηκε στο Εφετείο ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Χρήστος Τέγας

Αθωώθηκε στο Εφετείο ο δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Χρήστος Τέγας

Μετά την τριετή δικαστική περιπέτειά του ο Αστυνομικός δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Χρήστος Τέγαςκαι τελικά διακιώθηκε.

Συγκεκριμένα το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την αθώωσή του για την υπόθεση της πλαστογραφίας.

Σε ανακοίνωση τους οι δύο δικηγόροι του Παντελής Κοκοτός και Δημήτριος Ρεπάσος αναφέρουν:

“Οι δικηγόροι Αθηνών Παντελής Κοκοτός και Μεσολογγίου Δημήτριος Ρεπάσος ανακοινώνουν την με ημερομηνία 06-07/12/2022 ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για τον Αστυνομικό Χρήστο ΤΕΓΑ.

Μετά την τριετή δικαστική περιπέτειά του ήρθε πανηγυρικά η δικαίωση. Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε την αθώωσή του για την υπόθεση της πλαστογραφίας, η οποία κυκλοφόρησε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με επανειλημμένη προβολή του ονόματος του, της εικόνας του, συνοδεία χαρακτηρισμών και συκοφαντικών γεγονότων, καθώς και παραβίασης των προσωπικών του δεδομένων.

Το Δικαστήριο λαμβάνοντας υπόψη του το σύνολο των στοιχείων της δικογραφίας, των υπερασπιστικών ισχυρισμών, αλλά και την προσωπικότητα του ιδίου του Χρήστου Τέγα κατέληξε ομόφωνα στην αθώωσή του.

Με την αθώωσή του τίθεται τέλος στο διασυρμό, στη ρητορική μίσους, στην σπίλωση της υποληψής του τόσο ως αστυνομικού όσο και ως ενεργού πολίτη.

Με εκτίμηση,

Μεσολόγγι, 07-12-2022”

#ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ