Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΕπίκαιραTo Αγρίνιο βάζει τα γιορτινά του: Συνεχίζεται και σήμερα ο στολισμός της...

To Αγρίνιο βάζει τα γιορτινά του: Συνεχίζεται και σήμερα ο στολισμός της πόλης

To Αγρίνιο βάζει τα γιορτινά του και περιμένει με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα.

Εχθές μάλιστα τοποθετήθηκε στην κεντρική πλατεία το Χριστουγεννιάτικο δέντρο ενώ η φωταγώγηση του θα γίνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το βράδυ στις 19.00 εκτός φυσικά και δεν το επιτρέψει ο καιρός οπότε και η προγραμματισμένη φωταγώγηση θα γίνει την επόμενη ημέρα την ίδια ώρα.

Σήμερα οι εργασίες του δήμου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό ούτως ώστε όλα να είναι έτοιμα για την πιο αγαπημένη για πολλούς γιορτή του χρόνου.

Το δέντρο στην κεντρική πλατεία στολίζεται και ετοιμάζεται να μας μαγέψει ενώ συνεργεία του δήμου τοποθετούν από το πρωί σήμερα  χριστουγεννιάτικα δέντρα σε πλατείες και άλλα σημεία της πόλης (Άγιος Κωνσταντίνος, Αγία Βαρβάρα κ.α.).

Στόχος των φετινών εκδηλώσεων του δήμου είναι η χαρά των παιδιών, μικρών και “μεγάλων” ενώ σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του δήμου Αγρινίου “Παραμύθι από ζάχαρη”  και να δοθεί ένα μήνυμα γιορτής, χαράς και αισιοδοξίας σε όλους.

«Φωτίζουμε το Αγρίνιο, φωτίζουμε τις καρδιές μας και ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο» είναι το μήνυμα του δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου.

#ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ