Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπίκαιραΧουλιάρας και Φλώρος ορίστηκαν Ειδικοί Σύμβουλοι του δημάρχου Αγρινίου

Χουλιάρας και Φλώρος ορίστηκαν Ειδικοί Σύμβουλοι του δημάρχου Αγρινίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, ορίστηκαν δύο νέοι ειδικοί σύμβουλοι με βασικό στόχο την στήριξη και την υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Χουλιάρας αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Αγρινίου, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, που άπτονται των εξειδικευμένων γνώσεων και της εμπειρίας του.

Έτσι ο κ.Χουλιάρας θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου, διευκολύνοντας στην επίτευξη των στόχων του Δήμου, συμβάλλοντας µε την εμπειρία του στην στήριξη και την υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Χουλιάρας είναι μετεωρολόγος και απόστρατος Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Παπαναστασίου.

Παράλληλα ο Σπύρος Φλώρος αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθου Ειδικού Συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Αγρινίου, κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, Τουρισμού και προβολής του Δήμου Αγρινίου, που άπτονται των γνώσεων και της εμπειρίας του.

Ειδικότερα ο κ. Φλώρος θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, σε θέματα δημοσίων σχέσεων ,τουρισμού και προβολής του Δήμου Αγρινίου, διευκολύνοντας στην επίτευξη των στόχων του Δήμου, συμβάλλοντας µε την εμπειρία του στην στήριξη και την υποβοήθηση του έργου του Δημάρχου.

# ΝΕΑ

  • Κάνε like στη σελίδα  neaait.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ