Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕνδιαφέρονταΧριστίνα Σταρακά: «Η νίκη είναι δική μας.Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών»

Χριστίνα Σταρακά: «Η νίκη είναι δική μας.Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών»

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε απόψε η τελική προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας Δημάρχου Αγρινίου Χριστίνας Σταρακά στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο.

Μπροστά σε ένα μεγάλο πλήθος και με μεγάλο πάθος η Χριστίνα Σταρακά, φάνηκε αποφασισμένη για νίκη την Κυριακή και για μια, όπως η ίδια τόνισε, μεγάλη ανατροπή.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας της η Χριστίνα Σταρακά, εμφανώς συγκινημένη από την στήριξη των πολιτών, ανέφερε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την παρουσία σας εδώ, για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από την στήριξή σας όλους αυτούς τους μήνες. Θέλω να σας ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με επέλεξαν στον πρώτο γύρο των εκλογών. Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψήφιους του Συνδυασμού μου, που έδωσαν μια συναρπαστική μάχη, ακούραστοι, με πάθος και ενέργεια και που βρίσκονται συνεχώς δίπλα μου. Όλους αυτούς που απέδειξαν ότι το Αγρίνιο πρέπει να είναι περήφανο και για την προοδευτική του συνείδηση. Σε όλους εσάς, σε όλους τους συμπολίτες μου, έχω να σας πω ότι με το ίδιο πείσμα που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ, θα δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε το Αγρίνιο».

Στην συνέχεια της ομιλίας της η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου έθεσε ξεκάθαρα τα διλήμματα της προσεχούς Κυριακής: «Το μόνο που βλέπουμε είναι να μας προσπερνούν άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα. Πόλεις ίδιου μεγέθους, που υλοποίησαν πρωτοβουλίες, που έκαναν έργα, που καινοτόμησαν. Που τελικά βελτίωσαν την ποιότητα ζωής τους και κυρίως που έδωσαν έμπνευση στα παιδιά τους να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους.  Πριν κάνετε την τελική σας επιλογή στο δεύτερο γύρο των εκλογών, θέλω να σας καλέσω να σκεφτείτε το Αγρίνιο με έναν αποτελεσματικό δήμαρχο. Και ο σημερινός δήμαρχος όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν αποτελεσματικός. Δεν μπορούμε να χάσουμε ακόμη τέσσερα χρόνια. Δεν μπορούμε να δεχτούμε την αδράνεια ως εξέλιξη».

Η Χριστίνα Σταρακά, καλώντας τους πολίτες να επιλέξουν την μαζική συμμετοχή στις εκλογές και όχι την απολίτικη αποχή εξήγησε ποιες είναι οι προτεραιότητές της για την επόμενη μέρα του Δήμου Αγρινίου: «Ο Στόχος μας είναι η συνδιοίκηση και να είστε σίγουροι ότι δεν θα επιτρέψουμε την συναλλαγή! Θα συναντηθούμε μαζί με όλους τους συμπατριώτες μας και τις δυνάμεις του τόπου που παλεύουν για αλλαγή σελίδας και οι οποίοι όπως έδειξε η κάλπη αποτελούν μια μεγάλη δυναμική πλειοψηφία. Θα συναντηθούμε με όσους μας ενώνει η κοινή αγωνία για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Οι μνήμες μας κι αυτά που ονειρευτήκαμε, όλα είναι ταυτισμένα με τούτο τον ιστορικό τόπο».

Κλείνοντας την ομιλία της, μέσα σε εκδηλώσεις ενθουσιασμού από τους φίλους της η Χριστίνα Σταρακά ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τους υποψηφίους και τους φίλους των άλλων συνδυασμών που βρέθηκαν στην ομιλία της, δείχνοντας την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπό της.

 

RELATED ARTICLES

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ